Магазин за велосипеди Дани - Адрес: гр.София, кв. Левски, ул. "Летоструй", №6А, Тел: 0878 202 591
  Моята сметка: 0 продукта
Магазин за велосипеди Търсене:
Магазин за велосипедиНай-нови велосипедиПромоции на велосипедиМоят акаунт, вход и регистрацияМоята кошницаСвържи се с нас

Раздели продукти
Промоции


Maxxis Detonator 700x28C сгъваема
Maxxis Detonato
40.00лева
35.00лева

 
Банер ляво
 
Плащане, Доставка и Гаранция

Плащане, Доставка и Гаранция

Гаранция

Велосипедите имат две години гаранция, която покрива възможни фабрични дефекти. Останалите артикули носят определената от производителя гаранция (когато има такава).

Връщане на закупен продукт

Съгласно действащите закони, потребителят има право да върне закупения продукт в срок от 7 работни дни, без да посочва конкретни причини. Условието за това е продукта да се върне неупотребяван и в състоянието, в което е получен. В този случай парите ще бъдат върнати с куриер, като всички разходи по транспорт и разплащане остават за сметка на клиента.

Важно: Това право не е в сила при поръчкови продукти. Това включва серийни велосипеди с компоненти, подменени по желание на клиента, както и велосипеди сглобени изцяло по спецификации на клиента. В този случай продуктът може да бъде върнат само при наличието на дефект нарушаващ функционалността му, или несъответствие със зададените спецификации.

При възникване на спорове извън обхвата на настоящите условия се позоваваме на българското законодателство и установените добри практики.

Оценка на продукти

Този сайт позволява на потребителите да публикуват мнение за продуктите. За да бъдат публикувани, мненията трябва да са обосновани, без значение дали са положителни или отрицателни. Желателно е мнението да е основано на личен опит. Мнения, които не отговарят на горните изисквания или (по наша преценка) не представляват ценна информация за потребителите на сайта, няма да бъдат публикувани.

Доставка на закупени стоки

Цената за доставка зависи от стойността на стоката, теглото, физическите размери, дестинацията и начина на доставка. Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове. Доставките се изпълняват от куриерска компания „Еконт” в срок от 2 до 3 работни дни и в зависимост от тяхното работно време. ДАНИБАЙКС си запазва правото да удължава посочените срокове с предварителното одобрение от страна на Потребителя.

Потребителят може да избере между два начина на доставка:

  • Безплатна доставка до офис на „Еконт“ над 100 лева
  • Платена доставка до адрес по избор. Доставката до адрес по избор е за сметка на Клиента.

Гаранционно обслужване

С всяка поръчка за стоки, подлежащи на гаранционно обслужване, ДАНИБАЙКС издава надлежна гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове. Касовата бележка също е документ за гаранция.

Гаранцията губи валидност:

  • при изгубена гаранционна карта;
  • при опит за ремонт от неоторизиран от ДАНИБАЙКС сервиз;
  • при повреди причинени от неправилна експлоатация;
  • при нарушаване на физическата цялост на изделието;
  • при химическо, електрическо или друго въздействие, несвързано с нормалната експлоатация на продукта;

Гаранцията не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва от ДАНИБАЙКС или от оторизиран Дистрибутор/Сервиз при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието. Задълженията на ДАНИБАЙКС по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт, се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти.

Продължи
Моята сметка
  0 продукта
Производители

Най-купувани
Отзиви
До момента няма регистрирани отзиви
 
Десен банер